Junarose

Junarose fra BestsellerJunarose er pluss størrelse klær i skandinavisk design.

Når du sier Junarose , sier du også mote og passform. Med Junarose får du deilige klær som følger trenden og passer bare i de store størrelsene. Designprosessen ved Junarose er basert på de hotteste trendene, og de enkelte stilene tilpasses deretter til en perfekt Plus-størrelse passform. Hver Junarose-stil er nøye designet med smigrende kutt og detaljer, slik at kvinnekroppen vises på den aller beste måten. Og i junarose, kompromiss med verken komfort eller kvalitet. De bruker alltid materialer av god kvalitet og fokuserer på komfort og funksjonalitet i deres design.

Junarose tilbyr 6 samlinger om året, så det er alltid gode muligheter til å fornye klesskapet. Både sesongens hotteste trender, med klassiske stiler med "Junarose touch" og med må-ha behov.

Junarose gir deg mye klær for pengene dine.

Her har du mulighet til å kjøpe nye klær oftere eller for å få et større utvalg. Vi selger Junarose både i butikken og i vårt showroom i Ikast. De siste stilene er alltid til stede, og vi liker å finne de klassiske Junarose-stilene som ønsket.

I tillegg til de nye stilene som alltid endres, har Junarose regelmessige elementer i sitt sortiment. Queen Jeans er en av de tingene våre kunder elsker mest. Det er en fin jeans som sitter godt og du kan komme igjen og igjen. Har du først vært glad i disse Junarose-buksene, er rekkefølgen enkel og du kan velge hvilken farge du vil ha.

Vi gjorde det enkelt for deg å bestille Junarose fra oss. Hvis du trenger hjelp eller spørsmål til noen av produktene, er vår kundeservice klar, det er eksperter i Junarose. De er i konstant kontakt med Junarose, og har en veldig god forståelse for hvordan produktene er laget. Vi gir også tilbakemelding fra kunder som Junarose kan bruke til å avgrense deres design.

Finn inspirasjon online

Det er vanskelig å fortsette å få gode ideer til å kle på klærne dine. Det kan derfor være en god ide å få inspirasjon på nettet. På Curvii har vi en blogg, men det finnes også mange andre blogger, med gode bilder og god inspirasjon. Det kan være mulig. Være forskjellige farger kombinasjoner, eller tilbehør som kan gjøre en vanlig kjole virker utrolig vakker.

Vi sælger:

 • Junarose kjoler
 • Junarose bluser
 • Junarose bukser
 • Junarose jeans
 • Junarose cardigans
 • Junarose striktrøjer
 • Junarose t-shirts
 • Junarose jakker og frakker

Derfor bør du kjøpe Junarose online

Kjenner du fordelene med å handle online på nettet? Du kan kjøpe Junarose klær i mange fysiske butikker, men Curvii er mye lettere. Du er fri for stress med de mange andre handlende, og du trenger ikke å bekymre deg for å få gratis parkeringsplass på kjøpesenteret. I stedet kan du være varm og koselig hjemme i varmen, finne det du mangler og mangler.

Du er også mye bedre ved å handle Junarose i en nettbutikk i stedet for i en butikk. På Curvii har du alltid 14 dager full retur på alle Junarose klær, så du kan enten få pengene eller pengene igjen på klærne du ikke kan passe.

Junarose med turbo på

Har du nettopp kjøpt på nettet, kan du nesten ikke vente til den kommer hjem. Skulle du bruke klærne dine raskt, kan du trygt handle Junarose på Curvii. Vi har et av landets raskeste leveranser av våre pakker. 97% av alle pakkene våre blir promotert dagen etter i enten pakkebutikken eller hjemmeadressen. Vi er fullt klar over hvor viktig det er å motta klærne så snart som mulig, og lageret vil gjøre det beste for å få alt sendt.

Alltid den nyeste nye fra Junarose

Nettbutikkjentene er raske som ninjaer, og sørg for at vi alltid har det siste fra Junarose i butikken. Så snart Junarose-nyheter kommer med fraktmannen, er de klare til å motta klærne og få det satt opp. Oftest kommer det til butikken innen 24 timer, det er som varmt brød.

Vi har også mange stilarter fra Junarose som ikke engang er i sesongen. Derfor kan du også finne klare sommerklær om vinteren, eller vinterklær om sommeren hvis du skal på ski. Det er mange som benytter seg av, og er en unik mulighet du ikke finner i butikkene.

Junarose med mål

Er du klar over at vi måler alle klærne i hånden? Hver stil fra Junarose er målt av vår dyktige konstruktør. Du vil derfor finne et presist målingskjema under hvert produkt som gjør det enkelt for deg å finne riktig størrelse. Sammen finner du en video som viser hvordan du måler dine egne klær og sammenligner. Nå er det veldig enkelt å finne riktig størrelse i Junarose.

All Junarose Garanti

Vi har et stort utvalg av vakre Junarose-stiler, og er alltid skarpe til prisen. Skulle du finne en stil billigere i en annen dansk nettbutikk, samsvarer vi med prisen i forhold til vår prisgaranti. Husk å ta en titt på alle Junaroseene vi har på tilbud . Det er mange stiler å velge mellom, og du får det til en veldig god pris.

Mer Junarose

Vi har mye Junarose, men ikke alt. Hvis du finner noe som mangler i vårt sortiment, vil vi gjerne høre fra deg. Ofte kan vi få varer hjemme fra dag til dag, eller finne et godt alternativ til deg.

Link til producenten: Bestseller - Junarose

1
 • Marineblå blondebluse med trompeterme Marineblå blondebluse med trompeterme
  Bluse fra Junarose Blomstret blonde - Marineblå
  NOK 359

  Størrelser: 42 / S, 44-46 / M, 46-48 / L, 52-54 / XXL

 • Deilige blå FIVE jeans Deilige blå FIVE jeans
  Jeans fra Junarose FIVE - Smale ben - romslig passform
  NOK 499

  Størrelser: 42, 44, 46, 48, 50, 52, 54

 • Rød og svart rutet kjole med blonde Rød og svart rutet kjole med blonde
  Kjole fra Junarose 100% Bomull
  NOK 399

  Størrelser: 42, 44, 46, 48, 50, 54

 • Svart topp med blonder foran Svart topp med blonder foran
  Top fra Junarose Svart - Jersey med blonder foran
  NOK 299

  Størrelser: 42 / S, 44-46 / M, 46-48 / L, 50-52 / XL, 52-54 / XXL

 • Marineblå blonde kjole med 3/4 ermer Marineblå blonde kjole med 3/4 ermer
  Kjole fra Junarose A-form - Fast underkjole
  NOK 499

  Størrelser: 50-52 / XL, 52-54 / XXL

 • Rød blondekjole med V-hals og avrundede detaljer Rød blondekjole med V-hals og avrundede detaljer
  Kjole fra Junarose A-form - Fast inderkjole
  NOK 499

  Størrelser: 42 / S, 46-48 / L

 • Marineblå kjole med striper og lommer Marineblå kjole med striper og lommer
  Kjole fra Junarose 100 % Økologisk Bomull
  NOK 299

  Størrelser: 42 / S, 46-48 / L, 50-52 / XL

 • Svart bluse med korte ermer og volang Svart bluse med korte ermer og volang
  Bluse fra Junarose Volang - Sløyfer på rygg
  NOK 359

  Størrelser: 44

 • Mørkeblå Queen Jeans Mørkeblå Queen Jeans
  Jeans fra Junarose Queen - Høj midje og smale ben
  NOK 299

  Størrelser: 46, 48, 50, 54

 • Svart topp / undertrøye med blonder og smale stropper Svart topp / undertrøye med blonder og smale stropper
  Top fra Junarose Med blonder og justerbare stropper
  NOK 159

  Størrelser: 42 / S

 • Mørk turkis jersey kjole Mørk turkis jersey kjole
  Kjole fra Junarose Turkis - Jersey
  NOK 259

  Størrelser: 44-46 / M, 46-48 / L, 52-54 / XXL

 • -46%
  Lyseblå chiffon kjole uten ermer Lyseblå chiffon kjole uten ermer
  Kjole fra Junarose Broderi - Chiffon kvalitet

  Spesialpris: NOK 250

  Vanlig pris: NOK 459

  Størrelser: 42, 44, 46, 48

1

Junarose tilbyder 6 kollektioner om året, så der er altid gode muligheder for at forny garderoben. Både med sæsonens hotteste trends, med klassiske styles med et "Junarose touch" og med undværlig must-haves.

Junarose giver meget tøj for pengene.

Her har du mulighed for at købe nyt tøj noget oftere eller få et større udvalg. Vi forhandler Junarose både på shoppen og i vores showroom i Ikast. De nyeste styles hænger altid fremme, og vi finder gerne de klassiske Junarose styles frem efter ønske.

Ud over de nye styles der altid skifter, har Junarose også faste varer i deres sortiment. Queen Jeans er noget af det vores kunder elsker mest. Det er lækre jeans der sidder godt, og som man kan få igen og igen. Er du først blevet glad for disse bukser fra Junarose, er genbestillingen nem, og du kan nøjes med at vælge hvilken farve du vil have.

Vi har gjort det nemt for dig at bestille Junarose fra os. Har du brug for hjælp eller spørgsmål til nogle af produkterne, sidder vores kundeservice klar, der er eksperter i Junarose. De er løbende i kontakt med Junarose, og har en rigtig god forståelse for hvordan produkterne bliver lavet. Vi bringer også feedback tilbage fra kunderne, som Junarose kan bruge til at forfine deres designs.

Find inspiration på nettet

Det kan være svært at blive ved med at få gode idéer til at style sit tøj. Det kan derfor være en god ide at hente inspiration på nettet. På Curvii har vi en blog, men der findes også mange andre blogs, med gode billeder og fantastisk inspiration. Det kan evt. være til forskellige farvekombinationer, eller tilbehør, der kan få en almindelig kjole til at fremstår utrolig flot.

Vi sælger:

 • Junarose kjoler
 • Junarose bluser
 • Junarose bukser
 • Junarose jeans
 • Junarose cardigans
 • Junarose striktrøjer
 • Junarose t-shirts
 • Junarose jakker og frakker

Derfor skal du købe Junarose online

Kender du fordelene ved at handle online på nettet? Du kan købe Junarose tøj i mange fysiske butikker, men det er lang nemmere hos Curvii. Du er fri for stress med de mange andre handlende, og du skal slet ikke tænke på at få en ledig parkeringsplads ved indkøbscenteret. I stedet kan du lunt og dejligt, hjemme i varmen, finde lige det du står og mangler.

Du er også meget bedre stille ved at handle Junarose i en webshop frem for i en butik. Hos Curvii har du altid 14 dages fuld retur på alt Junarose tøj, så du enten kan få ombyttet eller pengene tilbage, på det tøj du ikke kan passe.

Junarose med turbo på

Har du lige handlet online, kan man næsten ikke vente til det kommer hjem. Skal du bruge tøjet hurtigt, kan du trygt handle Junarose ved Curvii. Vi har nemlig en af landets hurtigste leveringer af vores pakker. 97% af alle vores pakker er fremme dagen efter i enten pakkeshop eller på hjemmeadressen. Vi er helt klar over hvor vigtigt det at modtage sit tøj hurtigst muligt, og lageret gør det bedste de kan for at få alt sendt afsted.

Altid det nyeste nye fra Junarose

Webshop-pigerne er hurtige som ninjaer, og sørger for at vi altid har det nyeste fra Junarose på shoppen. Så snart Junarose-nyhederne kommer med fragtmanden, står de klar til at tage imod tøjet og får det oprettet. Oftest kommer det på shoppen inden for 24 timer, det er lige som varmt brød.

Vi har også mange styles fra Junarose der ikke lige er i sæson. Derfor kan du også finde smart sommertøj om vinteren, eller vintertøj om sommeren, hvis du skal ud på ski. Det er der mange der benytter sig af, og er en helt unik mulighed du ikke finder i butikkerne.

Junarose med mål

Var du klar over, at vi måler alt tøjet op i hånden? Hver eneste style fra Junarose er målt op af vores dygtige konstruktør. Du finder derfor et præcist måleskema under hvert produkt, der gør det nemt for dig at finde den helt rigtige størrelse. Sammen, finder du en video, der viser hvordan du kan måle dit eget tøj op og sammenligne. Nu er det rigtig nemt at finde den helt rigtige størrelse i Junarose.

Garanti på alt Junarose

Vi har et stort udvalg af smukke Junarose styles, og er altid skarpe på prisen. Skulle du finde en style billigere i en anden dansk webshop, matcher vi prisen i forhold til vores prisgaranti. Husk nu også at tage et kig på alt det Junarose vi har på tilbud. Der er rigtig mange styles at vælge imellem, og du får det til en super god pris.

Mere Junarose

Vi har meget Junarose, men ikke alt. Finder du noget der mangler i vores sortiment, høre vi gerne fra dig. Ofte kan vi skaffe varer hjem fra dag til dag, eller finde et godt alternativ til dig.

Junarose Bonusinfo

Junarose er en del at Bestseller. Bestseller, der er en dansk virksomhed er også kendt for mange andre stærke mode brands som Vero Moda, Vila, Only og Jack & Jones for blot at nævne nogle. Junarose blev lanceret i 2013, med tøj til store piger og kvinder ude fra en helt klar filosofi om af bringe fornyelse til plus size markedet. De ville gøre det muligt for alle kvinder, uanset størrelse, både at følge de nyeste trends og også at skabe deres egen personlige stil. Dette gør Junarose med tøj designet specielt til størrelse 42 - 54, hvor der er fokus på den gode pasform, der er bekvem at have på, og som fremhæver den kvindelige figur på smukkeste vis. Med Junarose handler det nemlig ikke om at gemme sin krop væk og forsøge at skjule den. Nej det handler tvært imod om at fremhæve det smukke ved kvindekroppen. Og det lykkes rigtig godt for Junarose, der med flotte detaljer, gode snit og designs og med lækre kvalitets materialer, har givet plus size piger og kvinder mulighed for at udtrykke lige nettop den stil de har lyst til.

Junarose lytter til kunderne. Hos Junarose gør man meget ud af at spørge kunderne hvad de ønsker sig af deres tøj, hvad der fungerer og hvad der ikke funderer. Når man som Junarose designer trendy tøj i store størrelser, er der mange faktorer at tænke på. Specielt når man har en målsætning om at tøjet både skal sidde godt, være behageligt at have på, fremstilles i gode kvalitets materialer og fremhæve og sætte fokus på den smukke kurvede kvindekrop. Hos Junarose har de tænkt i nye baner og bruger andre snit og udskæringer - nye materialer og nye materiale sammensætninger. Og de ved god at store pige, ligesom piger i alle andre størrelser, har forskellig kropsform. For at sikre at alle har mulighed for at bruge tøjet fra Junarose, har de i flere at deres styles indbygget justeringsmuligheder fx. med skjulte snore og lukninger, så man kan justerer tøjet, så der kommer til at passe perfekt. Det er vigtigt for Junarose, at de har føling med hvad kunderne efterspørger. Og udvalget er nu rigtig stort så der er noget for enhver smag og lejlighed. Ligefra de allermest trendy styles, til de klassikske og tidsløse elementer i vores garderobe.

 

Vi håber du bliver lige så begejstret for Junarose som vi er her hos Curvii.

Jeans og bukser i store størrelser- Junarose er meget kendt for deres jeans og bukser. Queen Jeans er skønne stramme jeans der sidder tæt til hele benet. Og fordi de har sådan en god pasform og er fremstillet i et godt strækbart materiale, så er de så behagelige, at du sagtens kan have dem på hele dagen. Den høje talje føles bare super godt og så gør den underværker. Den holder maven inde og sikre at du ikke kommer til at vise for meget bagpå når du sætter dig ned.

 

Kjoler i store størrelser også til hverdag. Det er altid dejligt at kunne hoppe i en flot kjole - også til hverdag. Og måske specielt når man har en flot kvindelig figur, så kjolen kommer til sin ret og figuren vises på den allerbedste måde. Kjoler fra Junarose er lige til at hoppe i. De har altid et godt snit og men føler sig virkelig godt tilpas i en Junarose kjole. Og ofte kan de enkle hverdags kjoler styles til fest, bare du ændre lidt på tilbehøret. Et par høje sko, flotte smykker og en selskabs taske så kan du gå fra hverdag til fest.

Mange flere fede mærker 

Junarose er langt fra det eneste fede mærke, du finder her hos Curvii. Foruden Junarose finder du blandt andet også mærkerne: Zhenzi, Q'neel, OnlyPlay Curvyy, Gozzip, Studio og Zizzi