Blondekjoler

Blondekjoler og blondebluser i store størrelser

Blonde kjoler er klassiske og tidløse. De går til nesten alt, og kan være ganske hver dag, men også veldig formell. Alt avhenger av hva du legger det sammen. Blonder og blonder kjoler dateres tilbake til 1500-tallet i Italia, men i dag er det allemandseye i hele verden. Blonder er feminint og romantisk. Du drømmer tilbake til en svunnen tid, hvor blonde kjoler var noe som ble tatt da det var en fest. I dag kan du også bruke det til hverdagen. Det er ikke behov for alt på kjolen som er laget av blonder, det kan også være bare noen få områder eller blonder festet til kantene. Hvis du har den blonde skjørtet sammen med et par gode jeans, kommer det litt mer på øynivå. Sammen kan de brukes godt for en dag på jobb. På den annen side, hvis du setter blonderkjole sammen med et par fine strømpebukser eller bare ben, vil hele signalet signalere mer. Spesielt for nyttår og andre festivaler ser blondkjolen ofte bra ut. Blonde skjørtet brukes for det meste i svart, men ses ofte i motefarger som endres regelmessig. Blonde kjoler i farger kan være like elegante som svarte. Du opprettholder fortsatt den veldig feminine som blondinen gir.

1
1

Blonder og blondekjoler, stammer helt tilbage fra det 16. århundrede i Italien, men i dag er det allemandseje i hele verden. Blonder er feminine og romantiske. Man drømmer sig tilbage til en svunden tid, hvor blondekjoler var noget man tog på, når der skulle være fest. I dag kan man fint bruge det til hverdag også. Der behøver ikke være alt på kjolen der er lavet i blonde, det kan også godt blot være få områder, eller blonder påsat i kanterne.

Bruger du blondekjolen sammen med et par gode jeans, kommer den lidt mere ned i øjenhøjde. Sammen kan de fint bruges en hverdag på arbejde. Sætter du til gengæld blondekjolen sammen med et par fine strømpebukser eller bare ben, vil helheden mere signalere fest. Især til nytår og andre højtiden, ser man ofte blondekjolen gøre sig godt.

Blondekjolen bliver mest brugt i sort, men ses også tit i modefarverne der skifter jævnligt. Blondekjoler i farver kan være lige så elegante som sorte. Man bibeholder stadig det meget feminine som blonden giver.