Kjoler

Plus Size Kjoler i store størrelser

På Curvii finner du vakre pluss størrelsen kjoler i størrelser 44-60 som komplimenterer kroppen din. Skjørtene er uteksaminerte for å matche en buet form, og stor vekt legges på å få en perfekt passform. Vi har kjoler og skjørt i store størrelser og i mange forskjellige modeller, alt fra gate til klassisk og romantisk. Når vi velger kjoler fra våre leverandører, legger vi vekt på at skjørtene faktisk er laget for kvinner med kurver. Skjørtene kan heller ha en form, men de bør understreke de beste sidene av deg. Alle kvinner er forskjellige også store kvinner. Vi har forskjellige tegn og forskjellige stiler. Det er også en forskjell mellom årsaken til at kjole blir brukt. Derfor finner Curvii mange forskjellige typer skjørt. Mange av våre kunder elsker 50-årene kjoler, virkelig laget for kvinner med former. De importeres direkte fra motebevisste London. Så du kan være moderne, smart og ikke minst veldig feminin på en og samme tid. Skjørtene er tilgjengelige i en rekke vakre farger og i fantastiske mønstre. De fleste av våre 50-kjoler er sannsynligvis hva du vil ringe festkjoler, og de har det bra med tyllkjørt og hele mole-tidevannet. Men vi har også "hverdags kjoler" i denne kategorien. Det er rett og slett fantastisk å gå i en fin og ikke minst feminin kjole som legger vekt på de preferanser man har som en kvinne med kurver. Så hvorfor burde du ikke kunne gjøre det hver dag? Våre kjoler med smigrende skjørt, tilgjengelig i mange forskjellige farger, er et utmerket eksempel på en slik kjole. Den kan brukes til alt, til hverdagslige og festlige formål, avhengig av hva du er opptatt av - og det er også veldig behagelig å bære.

Som en stor kvinne kan det være vanskelig å finne kjoler i store størrelser som passer bare som de burde. Det er derfor vi alltid måler våre kjoler på Curvii, slik at du raskt og enkelt kan finne den størrelsen som passer deg. Bare du kjenner dine egne mål, du kan enkelt sammenligne dem med vår målplan. Du finner målskjemaet ved siden av hver modell ved å klikke på boksen med "målskjema". Hvis du har ønske om kjoler i store størrelser, som vi ennå ikke har i vårt sortiment, ikke nøl med å kontakte oss. Vi prøver å ha et variert utvalg kjoler i store størrelser og er derfor alltid på utkikk etter nye produkter. Vi har et stort utvalg av kjoler til store kvinner, så det er noe for alle. Vi har også super flotte tunicas i store størrelser, perfekt for eksempel, et par leggings og tynne skjørt som passer til en fin bluse og - avhengig av sesongen - et par tights eller leggings.

1
 • -50%
  Svart lang kjole med striper på overdelen
  Kjole fra Studio Viskose Jersey - Striper

  Spesialpris: NOK 300

  Vanlig pris: NOK 599

  Størrelser: 42-44 / S, 46-48 / M

 • Lang, svart chiffon kjole Lang, svart chiffon kjole
  Kjole fra KK Luxury Svart - Lang - Chiffonkvalitet
  NOK 1 999
  Fri fragt pakkeshop

  Størrelser: 50

 • Svart lang selskapskjole Svart lang selskapskjole
  Kjole fra KK Luxury Elsklusiv selskapskjole
  NOK 1 499
  Fri fragt pakkeshop

  Størrelser: 44, 46, 54, 56

 • Lang mønstret selskapskjole i silke
  Kjole fra KK Luxury Silke - Eksklusiv
  NOK 3 599
  Fri fragt pakkeshop

  Størrelser: 46, 48, 52, 54

 • Lang grønn mønstret selskapskjole i silke
  Kjole fra KK Luxury Silke - Eksklusiv
  NOK 3 599
  Fri fragt pakkeshop

  Størrelser: 46

 • Rose selskapskjole med blomster
  Kjole fra KK Luxury Viskose chiffon
  NOK 1 999
  Fri fragt pakkeshop

  Størrelser: 48, 54, 56

1

Når vi vælger kjoler fra vores leverandører lægger vi stor vægt på at kjolerne rent faktisk er designet til kvinder med kurver. Kjolerne må hellere end gerne have facon, men de skal fremhæve de bedste sider hos dig. Alle kvinder er forskellige også store kvinder. Vi har forskellig figur og forskellig stil. Der er også forskel på hvilken anledning kjolen skal bruges til. Derfor finder du hos Curvii mange forskellige kjoletyper fra mærker som Pont Neuf, Zizzi, Only Carmakoma, Zhenzi og Gozzip.

Mange af vores kunder er vilde med vores 50'er kjoler, der virkelig er skabt til kvinder med former. De er direkte importeret fra det stilbevidste London. Så kan du være moderne, smart og ikke mindst meget feminin på én og samme tid. Kjolerne fås i et væld af flotte farver og i fantastiske mønstre. De fleste af vores 50'er kjoler er nok det man vil kalde festkjoler og de gør sig rigtig flot med tylskørt og hele molevitten. Men vi har også "hverdagskjoler" i denne kategori. Det er simpelthen bare dejligt at kunne gå i en flot og ikke mindst feminin kjole, der fremhæver de fortrin man har som en kvinde med kurver. Så hvorfor skulle man ikke også kunne gøre det til hverdag. Vores kjoler med flagrende skørt, der fås i mange forskellige farver, er et glimrende eksempel på sådan en kjole. Den kan bruges til det hele, til hverdag og fest, alt efter hvad du sætter til - og så er den tilmed også meget behagelig at have på.

Som stor kvinde kan det være svært at finde kjoler i store størrelser, der bare passer som de skal. Derfor måler vi hos Curvii altid vores kjoler, så du hurtigt og nemt kan finde netop den størrelse, der passer til dig. Bare du kender dine egne mål, kan du let sammenligne dem med vores målskemaet. Du finder målskemaet ud for hver model, ved at klikke på boksen hvor der står "målskema".

Har du ønsker til kjoler i store størrelser, som vi endnu ikke har i vores sortiment, så tøv ikke med at kontakte os. Vi prøver at have et varieret udvalg af kjoler i store størrelser, og er derfor altid på udkig efter nye produkter.

Vi har et stort udvalg af kjoler til store kvinder, så der er noget for enhver smag.

Vi har også super flotte tunikas i store størrelser, som passer perfekt til for eksempel et par leggings, Og lækre nederdele, som passer til en flot bluse og – alt efter årstiden – et par strømpebukser eller leggings til.

Kjoler til de store fester

Når invitationen kommer til en af årets store fester, tænker de fleste straks over hvilke kjole de skal have på. Årstiden betyder selvfølgelig meget. Om sommeren er det lyse kjoler, eller kjoler med meget stærke farver, der gør sig gældende. Om vinteren blive kjolerne mørkere, og mønstrene bliver mere afdæmpet.