Cardigan

Cardigan i store størrelser

Her finner du flotte cardigans i store størrelser. Cardigans bruker ofte når det er kult og vi vil gjerne ha litt ekstra på kroppen for å holde seg varm. På Curvii finner du cardigans i mange forskjellige farger og mønstre. Det er veldig tynn cardigans for sen sommer, og tykk og kraftig, det er ekstra godt når det er veldig kaldt. En cardigan, eller mer, er et must i noen garderobe. En cardigan den aller høyeste partneren både når det gjelder å holde varmen. Men også å sette en fin, lang smal ramme på kroppen og skjule noen av våre kurver. Selv om vi elsker kurver.

På curvii finner du forskjellige cardigans for store kvinner og store jenter: cardigans with stripes, cardigans in stripes, single colored cardigans and cardigans with print and colors. Elegante og fine cardigans du kan bruke til fester. Og kraftige steamed cardigans som kan holde deg varm på en kul dag. Så her er virkelig noe for enhver smak og noe for enhver anledning.

1
1

En cardigan, eller flere, er et must have i enhver garderobe. En cardigan den helt rigtige kompagnon både når det handler om at holde varmen. Men også til at sætte en flot lang smal ramme om kroppen og skjule lidt af vores kurver. Også selvom vi elsker kurve.

Hos curvii finder du menge forskellige cardigans til store kvinder og store piger: cardigans med striber, cardigans i strik, ensfarvede cardigans og cardigans med print og farver. Elegante og fine cardigans du kan bruge til fest. Og kraftige vamsede cardigans, der kan holde dig varm på en kølig dag. Så her er virkelig noget for enhver smag og noget til enhver lejlighed. Se også de lækre styles fra Zhenzi