Tunika

Tunikaer i store størrelser

Her finder du flotte tunikaer i store størrelser fra de bedste mærker. Vi har tunikaer fra bl.a. Gozzip, Zhenzi og Q`neel

Vi elsker tunikken. Det er bare for å hoppe. Super nyttig med bukser, leggings eller kanskje strømpebukser inni, det er mange alternativer med tunika. En tunika er hyggelig å ha på seg. Det er ofte veldig romslig, og det er plass og frihet til å bevege seg uten noe å stramme. Og innrømmet, det er bare noen få dager eller noen anledninger hvor vi også vil gjemme kroppen litt, og tunikken kan også brukes.

Det kan være vanskelig å finne riktig størrelse, spesielt i en nettbutikk. Og det er viktig at en tunika har riktig størrelse slik at den ikke blir for stor eller for liten. Derfor har vi laget en oversikt over målene på tunikken. Kartene er funnet under hver modell, slik at du kan finne riktig størrelse. Og husk at målene er de faktiske målene som tunikken har. Så hvis du kjenner dine egne mål, kan du velge den størrelsen som passer deg best, avhengig av hvor mye plass du liker å bære i en tunika.

Vi har et bredt utvalg av tunika, så det er noe for alle. For eksempel, prøv de flotte batik-melodiene fra Gozzip . De er super vakre, i 100% viskose og med veldig fine detaljer.

Vi har både lange og korte ermer tunika for alle årstider. Korte ermer kan også brukes med langermet T-skjorte inni.

Kjoler er virkelig behagelig å ha året rundt, men kanskje spesielt om sommeren, hvor de er vakre og luftige å ha på seg, da de er behagelig, så du vil ikke svette for mye.

Tunikaer er veldig moderne for øyeblikket, og vi kan forstå det.

1
  • Sort bluse med V-hals og 3/4-ærmer Sort bluse med V-hals og 3/4-ærmer
    Tunika fra Zhenzi Sort - Viskose ejersey
    NOK 299

    Størrelser: 42-44 / S

1

Sådan finder du den rigtige tunika

Det kan være svært at finde den rigtige størrelse, specielt i en netbutik. Og det er vigtigt at en tunika har den rette størrelse, så den hverken bliver for stor eller for lille. Derfor har vi lavet et skema over målene på tunikaerne. Skemaerne finder du inde under hver model, så du kan finde den helt rigtige størrelse. Og husk at målene jo er de faktiske mål som tunikaen har. Så hvis du kender dine egne mål, så kan du vælge den størrelse der passer dig bedst, alt efter hvor meget plads du kan lide, at der skal være i en tunika

Vi har et bredt udvalg af tunikaer, så der er noget for enhver smag. Prøv for eksempel de meget flotte batik tunikaer fra Gozzip. De er super skønne, i 100% viskose og med rigtig flotte detaljer.

Stort udvalg

Vi har både tunikaer med lange og korte ærmer så der er til alle årstider. De kortærmede kan også bruges med en langærmet T-shirt indenunder.

Tunikaer er rigtige behagelige at have på året rundt, men måske særligt om sommeren, hvor de er skønne og luftige at have på, da de sidder dejligt løst, så man ikke kommer til at svede for meget.

Tunikaer er meget moderne for tiden, og det kan vi godt forstå.

Fra str. 42 - 60

Hos os finder du tunika fra str. 42 og op. Nogle modeller har vi fået lavet op til str. 60. Lige meget hvilken størrelse du køber, er der tænkt på at tøjet skal sidde godt.

Historien om tunikaen

Tunikaen stammer fra det gamle Grækenland og Rom, hvor både mænd og kvinder bar denne beklædningsgenstand i middelalderen. I starten var den blot 2 stykker stof syet sammen, med huller til arme og hoved. Den gik helt ned til knæene og nogle gange længere.

Arbejdsmændenea tunika var enten i mørkt eller lys linnen. De mere velhavende romere havde ornamenter på, eller farvede striber i lilla.

I det 14. århundrede blev tunikaen tilpasset kropsformen, og i det 20. århundrede er tunikaen tilbage, nu oftest blot som en lang bluse. I dag ser man tunikaen som en mellemting mellem en kjole og en bluse. Dem der gerne vi have lidt mere end en bluse, vælger oftest en tunika, da den er mere praktisk end en kjole. Der er dog ingen grænser for hvor man ser tunikaen henne. Det kan lige så vel være i haven, som til en fin fest.

Tunika i mærker

Hos os finder du Tunika fra de største mærker. Det er f.eks. fra Gozzip, Zhenzi, Pont Neuf og Studio. Den moderne forbruger køber i dag flere tunika end kjoler. Er du knap så høj, kan en lang tunika også bruges som kjole.